Sol·licitar retirada

* De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de BIOSERVICE S. COOP. PEQUEÑA amb CIF F95578092 i domicili social situat al POL. IND. TXAKO N. 3 PLANTA BAIXA PAVELLÓ 1 48480, ARRIGORRIAGA (BISCAIA), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores. Per a aquells tractaments que ho requereixin, s'informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que BIOSERVICE S. COOP. PEQUEÑA té previst realitzar:
- Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds i instal·lació de cookies.
- Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat.
- Base legítima: El consentiment de l'interessat.
D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió («dret a l'oblit»), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com la revocació del consentiment prestat per al tractament d'aquestes, dirigint la seva petició a l'adreça postal POL. IND. TXAKO N. 3 PLANTA BAIXA PAVELLÓ 1 48480, ARRIGORRIAGA (BISCAIA) o al correu electrònic ivan@bioservice.es. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.
Les dades identificades amb una marca (*) s'entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència, s'entendran com a necessaris per escometre les finalitats esmentades amb anterioritat Amb l'enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de BIOSERVICE S. COOP. PEQUEÑA.

Segueix-nos a les xarxes